Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-22:00 | Σάββατο 10:00-15:00

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων αξίας 600€!Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων αξίας 600€!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα απόκτησης του ανάλογου πιστοποιητικού.

Ωφελούμενοι κλάδοι:

  • Δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
  •  Γιατροί όλων των ειδικοτήτων
  •  Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
  •  Οικονομολόγοι /Λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
  •  Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
  •  Ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά συμμετέχοντα και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις με την ολοκλήρωση έκαστης διδακτικής ενότητας εντός Απριλίου.

To πρόγραμμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε Ελεύθερους ΕπαγγελματίεςΑυτοαπασχολούμενουςΕργαζόμενους με ΔΠΥ – μπλοκάκια.

Το ποσό των 600 ευρώ, που αφορά αποκλειστικά τους επιστήμονες, θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και δεν θα συμψηφίζεται. Το ποσό των 600 ευρώ θα είναι απολύτως καθαρό, χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε αποκλειστική συνεργασία με τον όμιλο PEOPLECERT, ευρέως γνωστό ως ECDL ΕΛΛΑΣ ΑΕ, που αποτελεί τον κορυφαίο και πλέον αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης προσόντων ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.
Επίσης, εμείς προσωπικά, ως κέντρο ΕΣΟΕ Ζαφείρη, προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης, πέρα από τις τυπικές παροχές του προγράμματος, δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε Microsoft Word, Excel και Outlook 2016 σε κάθε εγγραφόμενο ή σ’ ένα μέλος της οικογένειάς του.


Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα αμέσως μόλις το πρόγραμμα γίνει ενεργό!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Νομός

Ειδικότητα

Επιτρέπω στην Ε.Σ.Ο.Ε. να με ενημερώσει με email ή τηλεφωνικά σχετικά με το "Πρόγραμμα Κατάρτισης Επιστημόνων με αμοιβή 600€". Οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να ζητήσω να διαγραφούν όλα τα στοιχεία μου.

 


Σας ενδιαφέρει...

Πιστοποίησε τις γνώσεις σου στη χρήση Η/Υ με ECDL-ΑΣΕΠ, αναγνωρισμένο πτυχίο από το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, για την ενίσχυση του Βιογραφικού και την Επαγγελματική Εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων, με την Εγγύηση της Ε.Σ.Ο.Ε.

Comments are closed.

esoe-frederick